YEREL
Giriş Tarihi : 12-11-2022 20:32   Güncelleme : 12-11-2022 20:32

Sultangazili Kız Öğrenciler Gençlik Kampı’nda

Sultangazi Belediyesi 17-23 yaş arasındaki genç kızları, Manisa Şehzadeler Kız Kampı’nda ağırladı. 4 gün süren kapta gençler gönüllerince eğlenmenin yanı sıra bol bol da spor yaptı. Gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Sultangazi Belediyesi tarafından karşılandı.

Sultangazili Kız Öğrenciler Gençlik Kampı’nda

Sultangazi Belediyesi, gençleri her fırsatta kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşturmayı sürdürüyor. Gençlerin sosyalleşirken eğleneceği, doğa ve sporla iç içe oldukları gençlik kamplarına bir yenisi daha eklendi.

Sultangazi Belediyesi, 17-23 yaş arasındaki 150 genç kızı bu kez Manisa Şehzadeler Kız Kampı’nda ağırladı. Belediye araçlarıyla kamp alanına gelen öğrencilerin konaklama ve yemek ihtiyaçları da ücretsiz olarak karşılandı. 

Kampta konaklayan kız öğrenciler; okçuluk, basketbol, voleybol, masa tenisi, zekâ oyunları gibi sportif aktivitelerle eğlendi. Kız öğrenciler, macera parkında eğlenceli adrenalin dolu dakikalar geçirdi. Sabah sporu zumbayla yapılırken, halk oyunları gösterileri de kampa renk kattı.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, gençlerin kaliteli zaman geçirebileceği kampların devam edeceğinin de müjdesini verdi. Başkan Dursun, “İlçemizde ikamet eden gençlerimiz eğlenirken öğrensin, güzel arkadaşlıklar kursun ve kaliteli vakit geçirsinler diye kamplar düzenliyoruz. Gençlerimizin derslerine konsantre olması, başarılarını daha yukarıya taşımaları için böyle aktiviteleri önemsiyoruz. İlçemizdeki gençlerimizin kamplara yoğun talebi bizleri de memnun ediyor. Bu yüzden gençlerimizin daha çok güzel anı biriktirmeleri için kamp etkinlerimizin yenilerini düzenleyeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin