YEREL
Giriş Tarihi : 13-09-2022 12:19   Güncelleme : 13-09-2022 12:19

Kocaeli'de yeni Seyahat Kartları Ofisi'nde ilk gün yoğunluğu

Mimar Sinan Yaya Üst Geçidi’nin sahil kısmında yapılan yeni Kocaelikart İzmit Seyahat Kartları Ofisi hizmet vermeye başladı

Kocaeli'de yeni Seyahat Kartları Ofisi'nde ilk gün yoğunluğu

KOCAELİ (İGFA Vatandaşların ulaşım imkanlarından yararlanırken kullandığı Kocaelikart ile ilgili tüm işlemlerini yapabileceği yeni İzmit Seyahat Kartları Ofisi hizmet vermeye başladı. Ofiste Kocaelikart ile ilgili tüm işlemler yapılabiliyor. Okulların açılmasıyla birlikte yeni Kocaelikart ofisinin ilk gününde yoğunluk yaşandı.

Vatandaşlar Kocaelikart işlemlerini daha önce fuar içerisindeki seyahat kartları merkez ofisinde yapıyordu. Nüfus yoğunluğunun artmasıyla birlikte daha büyük bir hizmet binası ihtiyacı ortaya çıkınca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, artan ihtiyaca karşılık vermek için Mimar Sinan Üstgeçidi sahil tarafında yeni seyahat kartları ofisi yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaelikart taleplerinin yerinde ve zahmetsizce karşılanması için kurulan yeni Seyahat Kartları Ofisi hizmet vermeye başladı. Kocaelikart İzmit Seyahat Kartları Ofisi bireysel kartların basımı, dağıtımı, öğrenci vize işlemleri ile diğer birçok farklı hizmetleri tek yerden veriyor. Fuar alanı içerisinde bulunan eski ofis ise 13 Eylül Salı gününden itibaren hizmet vermeyecek. Salı gününden itibaren tüm işlemler yeni ofisten verilecek.

AdminAdmin