YEREL
Giriş Tarihi : 05-11-2022 13:20   Güncelleme : 05-11-2022 13:20

Hilmi Türkmen’den Üniversite Öğrencilerine Destek

Üsküdar Belediyesi olarak geçen yıl başlattığımız üniversite öğrencilerine doğalgaz faturası katkısına bir yenisini daha ekledik. Üsküdar’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlayacağız.

Hilmi Türkmen’den Üniversite Öğrencilerine Destek

Binlerce üniversite öğrencisini ilgilendiren müjdeyi Başkan Hilmi Türkmen sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Başkan Türkmen mesajında, ‘’...ve müjdemizi açıklıyoruz. Öncelikle; öğrenci evlerinin doğal gaz faturalarını ödemeye devam ediyoruz. Ve şimdi de Üsküdar’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerimizin İstanbul Kart (Akbil) ücretini de yıl boyu ödeyeceğiz. Sizi çok seviyoruz‘’ dedi.

Kalabalık bir öğrenci evinden sosyal medya hesaplarından duyurduğu müjdenin altına başvuru adresini de ekleyen başkanımız ayrıca öğrencilerle birlikte fotoğraflarını ve videosunu da paylaştı.

Verdiği müjde ile ziyaret ettiği evde sevinçle karşılanan Başkan Türkmen,‘’ Üsküdar’da oturup da üniversiteye giden binlerce öğrenci var. Bunların bir çoğu Anadolu’nun çeşitli illerinden, bölgelerinden kısıtlı imkânlarla İstanbul’a okumaya gelmiş öğrenciler. Geçen yıl büyük ses getiren ve diğer belediyelere de örnek olan projemizle üniversite öğrencilerine ısınma sorunlarını çözmeleri için doğal gaz desteği vermeye başlamıştık. Gördük ki bu uygulamamız herkesi mutlu etti. Üsküdar Belediyesi olarak bu desteği daha da genişletelim istedik. Üsküdar’da ikamet eden tüm üniversite öğrencilerinin toplu ulaşım sıkıntısını da ortadan kaldırmaya karar verdik. Üsküdar’da oturan tüm üniversite öğrencilerinin yıl boyunca İstanbul Kart ücretlerini biz karşılayacağız. Bütün öğrencilerimize hayırlı olsun. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onlara her türlü destek için sonuna kadar gayret edeceğiz.‘’ dedi.

 

AdminAdmin