TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 23-03-2023 19:10   Güncelleme : 23-03-2023 19:10

ÇOCUKLAR İÇİN KAĞITHANE'DE İFTAR VAKTİ

Kağıthane Belediyesi tarafından çocuklara Ramazan ruhunu yaşatmak adına tekne orucu iftarı verildi.

ÇOCUKLAR İÇİN KAĞITHANE'DE İFTAR VAKTİ

Küçük yaşta çocukları oruca alıştırmak ve Ramazanın maneviyatını hissetmelerini sağlamaya aracı olmak için önerilen bir alışkanlık olan tekne orucu; Kağıthane'de bir dizi etkinlikle açıldı. Ramazan'ın birinci günü Kağıthane Belediyesi'ne ait yeni kültür merkezinde çocuklara özel iftar programı düzenlendi. Çocuklar oruçlarını öğlen namazına müteakip okunan ezanla açtılar.

Tekne orucu iftarına 200 çocuk katıldı. Yanı sıra iftar programında çocuklara özel Ramazan etkinlikleri de düzenlendi. Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’de tekne orucu iftarında miniklerle bir araya gelip çocukların oruç heyecanına ortak oldu.

Çocuk iftarında konuşan Başkan Öztekin; “ Kıymetli çocuklarımızın ve ailelerinin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Bugün çocuklarımızı küçük yaşta oruca alıştırmak ve onlara Ramazan’ın maneviyatını hissettirmek adına tekne orucu iftarı düzenledik. Her biri birbirinden heyecanlı ve mutlu. Aynı zamanda Kağıthane Meydanı'nda her akşam iftar sonrası çocuk etkinliklerimiz olacak. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini iftardan sonra Kağıthane Meydanı'na davet ediyoruz.'' dedi.

AdminAdmin