GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2022 13:08   Güncelleme : 28-11-2022 13:08

Boğaziçi Yönetim “Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde 3 yıldız ödülünü kazandı.

Türkiye Kalite Derneği tarafından 30 yıldan bu yana Mükemmellik yolculuğunda EFQM Modeli’ni uygulayan kuruluşlara verdiği Türkiye Mükemmellik Ödülleri, inceleme ve değerlendirme süreçlerinin ardından bu sene 31. kez düzenlenen Türkiye Kalite Kongresi’nde sahiplerini buldu.

Boğaziçi Yönetim “Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde 3 yıldız ödülünü kazandı.

İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ, "Üstün Performansta Yetkinlik Aşamasında 3 Yıldız Belgesi" almaya hak kazandı.

Boğaziçi Yönetim AŞ’nin Genel Müdürlük, Kemerburgaz Kent Ormanı, Büyük İstanbul Otogarı ve diğer proje temsilcileri ve çalışanlarının da hazır bulunduğu törende, Boğaziçi AŞ Genel Müdürü Ethem Pişkin, ödülünü KalDer Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Fatma Aydoğdu’nun elinden aldı.

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü daha önce bu yolculuğa çıkan özel şirketlerde görev aldığını ancak bir kamu hizmetiyle bu yola çıkmanın daha keyifli olduğunu vurgularken, “Biz, yönettiğimiz tesislerle, Büyük İstanbul Otogarı’yla, Kemerburgaz Kent Ormanı’yla, cami temizliği başta olmak üzere yaptığımız temizlik işleriyle, trafik bakım onarım işleriyle ve tüm hizmet alanlarımızda emek veren 6000 çalışanımızın yöneticisi olmak, Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun önderliğinde her günün sonunda 16 milyona dokunduğumuzu hissetmek büyük bir mutluluk” ifadelerini kullandı.

Genel Müdür Pişkin, EFQM Mükemmellik yolculuğunun sonu olmayan bir yolculuk olduğunu ve her zaman koşar adımlarla ilerleyeceklerini belirterek, bu yolda kendilerine rehberlik eden KalDer’e ve KalDer gönüllülerine teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

EFQM Modeli ilk uygulanmaya başladığı 1991 yılından  beri Avrupa genelinde ve dışında yer alan kuruluşların iyileştirme ve yenileşim kültürü geliştirmeleri için rehber oldu. Dünya çapında tanınan, bir yönetim çerçevesi oluşturan EFQM Modeli, kuruluşları, değişimi yönetme ve performanslarını iyileştirme konusunda destekleniyor.  EFQM Modeli, güncellenen içerikler, kuruluşlardan elde edilen içgörülere dayanarak oluşturulan veriler, yeni bir dil, içinde yaşadığımız dünyayı yeniden şekillendiren küresel eğilim ve değişimlere yeni bir bakış açısı getiren uygulamalarla iyi olanın modern bir anlayışla nasıl yansıdığını gösteriyor. Ayrıca kuruluşlara sürdürülebilir değer yaratma yolculuğunun neresinde olunduğunu ölçerek başarıyı elde etmeye yardımcı oluyor. Aradaki farkı ve var olan olası çözümleri anlamaya yardımcı olurken kurumları ilerlemek üzere güçlendirecek ve kuruluşların performansını önemli ölçüde iyileştirmeyi hedefliyor.

AdminAdmin