GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-11-2022 15:38   Güncelleme : 03-11-2022 15:38

Başkan Yazıcı, Lösemili Çocuklarla Buluştu, Kronik Hastalıklar Merkezi’nin Müjdesini Verdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı

Başkan Yazıcı, Lösemili Çocuklarla Buluştu, Kronik Hastalıklar Merkezi’nin Müjdesini Verdi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan çocuklarla Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi. Başkanlık makamı koltuğuna oturan çocuklar, Başkan Yazıcı’dan isteklerini dile getirdiler. Başkan Yazıcı’da çocuklara tablet ve oyuncak hediye etti. Başkan Yazıcı,” Biz de bu hafta vesilesi ile kronik hastalıklar merkezimizi duyurmak istiyoruz. Tuzla’da söz vermiş olduğumuz ve pandemi nedeniyle geciken kronik hastalıklar merkezimizde lösemi dahil olmak üzere çölyak gibi benzeri kronik olan hastalıklarda onların yanında olmak, hayat idamesini sağlamak konusunda her türlü desteğimizi Tuzla Belediyesi olarak sunmak için hazırız. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan çocuklarla Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi. Tuzla Belediyesi başkanlık makamındaki buluşmaya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı da katıldı. Başkan Yazıcı, lösemili çocuklar ile tek tek sohbet ederken, çocuklar da başkanlık makamına oturdular. Çocuklar, başkan olarak ilk talimatlarını da verdiler. Başkan Yazıcı, program sonrasında çocuklara tablet ve oyuncak hediye etti.

“ÇOCUKLARIN İSTEKLERİ KARŞISINDA BEN DE DUYGULANDIM”

Program sonrasında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Lösemili çocuklarımızın 23 Nisan da koltuğa oturacak bir ortam ve kalabalığa giremedikleri için onlar bugün belediye başkanlığı koltuğuna oturdular. İlk isteklerini ve taleplerini dinledik. Kendi yaşamlarından istekte bulundular. Kalabalığa girememeleri, beraber eğlenememeleri, bir araya gelerek konuşabilecekleri yerler istediler. Bu çok doğal bir istek çünkü onu başaramayan, yaşamayan çocukların isteği. Bu aslında bütün kronik hastalıkları olan çocukların ve ailelerin yaşadığı sıkıntının dışa yansımasıydı. Belediye başkanının koltuğuna oturduğu zaman tabi ki istiyor. Bizim beraber oturabileceğimiz bir yer, konuşacağımız yer, söyleyeceğimiz yer diyor. Ben de duygulandım orada. İnşallah bu tür ortamlar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

“KRONİK HASTALIKLAR MERKEZİMİZİN MÜJDESİNİ VERİYORUZ”

Başkan Yazıcı, ”Biz de bu hafta vesilesi ile kronik hastalıklar merkezimizi duyurmak istiyoruz. Tuzla’da söz vermiş olduğumuz ve pandemi nedeniyle geciken kronik hastalıklar merkezimizde lösemi dahil olmak üzere çölyak gibi benzeri kronik olan hastalıklarda onların yanında olmak, hayat idamesini sağlamak konusunda her türlü desteğimizi Tuzla Belediyesi olarak sunmak için hazırız. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin